NL EN
04-06-2020

De toekomst vraagt om slimmer digitaal ontwerpen, samenwerken, toeleveren en installeren.

Donderdag 4 juni is de Uniforme Objecten Bibliotheek officieel geopend. Dit unieke open platform maakt de uitwisseling van BIM 3D-modellen mogelijk voor alle partijen in de bouwketen. De UOB is te gebruiken tijdens alle fasen van het ontwerp- en bouwproces.
Techniek Nederland, FME, Fedet, Ketenstandaard en 2BA hebben het platform in samenwerking met een aantal grote technisch dienstverleners en fabrikanten tot stand gebracht.

Uitdagingen als de energietransitie, snel en duurzaam bouwen, veilige infrastructuur en mobiliteit en een circulaire economie vragen om slimmer digitaal werken en samenwerken. De stap naar echt datagestuurd ontwerpen, bouwen en beheren is daarom cruciaal voor de hele installatiesector; van adviesbureaus tot technisch dienstverleners, van fabrikanten tot softwareleveranciers. Het nieuwe platform UOB (de open Uniforme Objecten Bibliotheek) brengt nu de standaardisatie die hiervoor nodig is in iedere schakel van de keten.

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures