NL EN
27-02-2018

Met de Microsoft HoloLens is het mogelijk levensgrote interactieve hologrammen van vrijwel alles te bekijken en ervaren in uw eigen omgeving/ruimte. De mogelijkheden van de HoloLens zijn ongekend, denk aan educatie & training, maar ook installatie-instructie in het veld.

TTT heeft een HoloLens Proof of Concept gemaakt. Deze PoC toont realtime digitale content vanuit een cloud content server middels hologrammen in de 'echte' wereld om ons heen. Zo kunnen er virtuele paaltjes (beacons) geplaatst worden bij allerlei 'echte' objecten (zoals een machine, ketel, PC, plant, landmarks). Alle content aangaande deze specifieke objecten kan kan eenvoudig 'On The Spot' geraadpleegd en zelfs aangevuld worden. Denk aan 3D modellen/animaties, beeldmateriaal, documenten, statistieken, monitoringgegevens, schema's, web pagina's, etc.. Hoewel slechts een Proof of Concept, maakt onze OpenText Demo dit allemaal al mogelijk. Ook spatial sound mapping, gesproken instructies (Text To Speech) en (Cortana) Voice Control zijn als bonus opgenomen in deze PoC.

Met de HoloLens is het mogelijk levensgrote interactieve hologrammen van vrijwel alles te bekijken en ervaren in de eigen omgeving/ruimtes. De mogelijkheden van de HoloLens zijn ongekend, denk aan educatie & training, maar ook installatie instructie in het veld. Er is online het nodige over de HoloLens te vinden (zie bijvoorbeeld: https://www.microsoft.com/en-us/hololens en http://www.bambouwentechniek.nl/nieuws/2017/2/bam-naar-de-next-level-met-de-microsoft-hololens), maar het zelf ervaren werkt toch echt het beste.

Mogelijke toepassingen:
• Educatie & Training
• Installatie-instructie (in het veld)
• Machinepark beheer (realtime overlays van actuele data/content)
• 3D modelleren
• Object herkenning i.c.m. EIM 
• UOB
• BIM
• en veel meer...

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures