NL EN

Klimaatgarant zorgt voor de best mogelijke energieprestatie van woningen. Een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0 of zelfs lager is daarbij goed haalbaar. Onze aanpak houdt in dat we eerst het energieverbruik van een woning beperken en vervolgens de resterende energiebehoefte zo duurzaam mogelijk invullen. We combineren daarbij technieken en concepten die zichzelf in duizenden woningen bewezen hebben. Klimaatgarant investeert in deze installaties en verhuurt deze aan de eigenaar van het gebouw. Daarbij bieden wij de garantie dat de installaties daadwerkelijk zuinig zijn; ook in het gebruik.

Ontwerp, aanleg, financiering, onderhoud én prestatiegarantie voor energiezuinige installaties: een unieke combinatie in de Nederlandse woningbouw.

Klimaatgarant werkt in opdracht van gemeenten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten en aannemers. Bij projecten van 20 woningen of meer komt onze aanpak het best tot zijn recht.

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures