NL EN
07-09-2019

Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) lanceert in samenwerking met 2BA een totaal vernieuwde applicatie FGO+ via http://fgoplus.uneto-vni.nl.  De applicatie ontsluit belangrijke, door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsgegevens van ruim 1000 cv-toestellen tot 130 kW, met de daarbij behorende onderhoudsformulieren.

In deze digitale omgeving vindt u snel en eenvoudig alle noodzakelijke informatie voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Techniek Nederland verzorgt voor haar leden al jaren onderhoudsinformatie van cv-ketels. Voorheen in papieren ordners, later in een web-omgeving. De nieuwste digitale versie bundelt de krachten van onderhoudsformatie, verzameld en beheerd door Techniek Nederland en algemene productinformatie van 2BA. Zowel werkvoorbereiders op kantoor, maar ook de monteur kan op locatie met zijn smartphone, tablet of laptop toegang krijgen. Van meer dan 1000 ketels zijn onderhoudschecklisten beschikbaar. Indien van toepassing en door fabrikant beschikbaar gesteld, zijn ook storing- en diagnosecodes en Installatie- en servicehandleidingen beschikbaar. 

Abonnees van deze dienst kunnen de onderhoudschecklist gebruiken voor de controle- en instelgegevens. Ook is het formulier te gebruiken als werkbon met bedrijfsgegevens, gegevens van het servicebezoek bij de klant. Deze kan vervolgens naar keuze worden opgeslagen, verzonden of afgedrukt. Voor toepassingen in bedrijfseigen software en ERP pakketten is er een webservice beschikbaar, waarbij de gegevens uit de database ontsloten worden voor integratie in serviceprogrammatuur van de installateur.  

Meer informatie is beschikbaar op www.uneto-vni.nl/fgoplus
De FGO+ applicatie vindt u op: fgoplus.uneto-vni.nl.

Zie ook andere onderdelen van Techniek Nederland:

OK CV Systeemlabel
     

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures