NL EN
10-09-2019

In 2015 bracht ETIM International de eerste internationaal gecoördineerde richtlijn voor leveranciers uit om productgegevens op basis van ETIM te leveren volgens BMEcat®, die internationale leveranciers een duidelijk en uniform uitwisselingsformaat moet bieden om hun productgegevens te verspreiden onder alle ETIM-ondersteunende landen. Nu heeft ETIM een online tool vrijgegeven, die XML-bestanden valideert tegen de ETIM BMEcat-richtlijn V3.1 en de classificatie-release ETIM 6.0. Als het bestand als foutloos is gevalideerd, kan een certificeringsdocument worden gedownload. Deze online tool is gratis beschikbaar, maar exclusief voor leden van ETIM. U kunt de tool openen via de link op onze ETIM CMT-startpagina. Neem voor meer informatie of inloggegevens contact op met ETIM International.

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures