NL EN

Unified Threat Management (UTM) is een verzamelnaam voor het samenbrengen van de meest cruciale en gevanceerde beveligingsoplossingen voor uw netwerk. TTT kan de inrichting en het beheer van een dergelijke UTM oplossing verzorgen. Een UTM oplossing kan als transparante brug tussen bestaande verbindingen worder geplaatst. Hierdoor hoeft uw huidige infrastructuur niet aangepast te worden om te profiteren van deze professionele UTM oplossing.

Ons preferred UTM platform is pfSense. pfSense is een open source firewall platform met ongekende functionaliteit en flexibiliteit. Deze krachtige firewall maakt o.a. pakket filtering, prioritering en bandbreedtecontrole mogelijk.

Daarnaast kan het platform ook ingezet worden als (nat-) router, DHCP & DNS Server, VPN hub en WAN load balancer en/of failover. Verder is het platform modulair uit te breiden met extra functionaliteit. Bekijk alle features op https://www.pfsense.org/.

 

 

Microsoft Certified

TTT bezit de Microsoft Data Platform en Application Development competenties. Wij bouwen al 20 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.

Microsoft partner

.NET Developer?

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacature