NL EN

TTT levert fully-managed rack space co-locatie als onderdeel van de custom solutions die wij voor onze klanten realiseren. Wij werken met geografisch gescheiden data center locaties, in Amsterdam en Alblasserdam. Dataplace te Alblasserdam is onze primarie locatie en euNetwork te Amsterdam is onze secundaire (fail-over) locatie.

DATAPLACE; HET MODERNSTE REGIONALE DATACENTER VAN NEDERLAND

Hoe ziet een ideaal datacenter eruit? Wat kan er beter t.o.v. bestaande datacenters? Vanuit deze vragen en dit oogpunt is dataplace door voormalig en zeer ervaren datacentergebruikers tot stand gekomen. Gebouwd voor onze kernactiviteit: het zo goed, veilig en betrouwbaar mogelijk huisvesten van uw bedrijfskritieke ICT-apparatuur en servers om zodoende uw beschikbaarheid en continuïteit te kunnen waarborgen. Aangevuld met een volledig redundante infrastructuur, specialistische dienstverlening en uitmuntende services maakt dat dataplace uw organisatie de juiste oplossing weet te bieden. Een oplossing die aansluit bij de behoeften van uw organisatie, nu èn in de toekomst.

 

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures