NL EN

Sphinx Search
Sphinx Search is een externe zoekmachine die kan worden ingezet als vervangende zoekmachine van de standaard oplossingen die voor websites en webwinkels in onder meer WordPress en Magento geboden worden. De Sphinx Search Plugin, in het geval van een WordPress website, zal zorgen voor een enorme toename van de zoeksnelheid en dit resulteert in een verbetering van de conversie door een aangenamere ervaring. Dit werkt door in de waardering voor uw onderneming. Ditzelfde geldt uiteraard wanneer u bijvoorbeeld een Magento webwinkel heeft.

De beste oplossing voor omvangrijke websites en webwinkels
Het zijn voornamelijk de websites en webwinkels met een grote hoeveelheid aan inhoud waarop de standaard zoekmachines het te zwaar krijgen en het in feite in meer of mindere mate laten afweten. Sphinx Search, dat ontwikkeld is in 2001, is door de jaren heen zo ver uitgebreid dat deze externe zoekmachine totaal geen moeite heeft met grote hoeveelheden diensten, producten en andere inhoud. De zoekresultaten van Sphinx Search zijn relevanter dan die van de standaard zoekmachines en de zoekmogelijkheden zijn aanzienlijk breder door de zogenaamde Sphinx Search zoeksyntaxis. Deze flexibele functie zorgt voor de mogelijkheid om zoekopdrachten op basis van tijd en / of relevantie te sorteren en om onder meer ook reacties en berichten te doorzoeken. Dit betekent dat ook recent geplaatste inhoud eenvoudig en snel kan worden doorzocht of kan worden teruggevonden.

De belangrijkste features van Sphinx Search
Sphinx Search laat u gebruik maken van praktische sidebar widgets. Er kan onder meer gebruik worden gemaakt van een widget voor verwachte zoekopdrachten, waardoor relevante keywords en zoektermen eenvoudig worden ontdekt en vervolgens kunnen worden toegepast ten behoeve van SEO (Search Engine Optimization). Zoektermen kunnen eenvoudig worden beheerd met behulp van de management tools en de statistieken tool helpt om trending keywords te analyseren. Sphinx Seach is aanzienlijk sneller dan standaard zoekmachines. De externe zoekmachine geeft direct resultaat, ook op websites en in webwinkels die omvangrijker dan gemiddeld zijn. Sphinx Search is sneller, betrouwbaarder, completer en relevanter.

Wat kan Sphinx Search voor u betekenen?
Het bieden van tekst search functionaliteit aan cliënt applicaties door middel van een open source fulltext zoekmachine; dat is waar Sphinx Search voor staat. De externe zoekmachine is geschreven in C++ en is geschikt voor Linux, Windows, Solaris, FreeBSD, NetBSD, Mac OS en AIX. Search Sphinx kan uw bestaande zoekmachine vervangen, waarna er voor zoekopdrachten gebruik wordt gemaakt van de eigen indexatietechnologie van de externe zoekmachine. U merkt direct het positieve verschil wanneer u uw database gaat doorzoeken. Daarnaast zult u ook zeker merken dat de websiteconversie aanzienlijk verbetert en dit levert u enkel meer voordelen op.

Heeft u interesse in de voordelen van Sphinx Search?
Sphinx Search kent eindeloos veel voordelen, waarvan slechts een deel beschreven. Wij vertellen u graag, op basis van uw specifieke situatie, wat Sphinx Search voor u kan doen. Dit doen wij vanzelfsprekend vrijblijvend. Wij nodigen u uit om eens contact met ons op te nemen voor meer informatie of persoonlijk advies over Sphinx Search. Onze ervaren professionals staan graag voor u klaar.

Neem nu contact op

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures