NL EN

Wij zijn al vele jaren betrokken bij allerlei ontwikkelingen binnen de installatiebranche. TTT is verantwoordelijk voor het merendeel van de ICT zaken van 2BA en ETIM. TTT vervult daarin een volledig onafhankelijke rol. TTT kan daarom alle partijen extra van dienst zijn met de specifieke kennis en ervaring van ICT-oplossingen binnen, maar zeker ook buiten, de instalatiebranche.

Onze kennis van deze branche, de artikelclassificatie en de gebruikte communicatiestandaarden in combinatie met onze jarenlange ervaring met complexe datamanagement- en transformatiesystemen komen tot uiting in onze consultancy activiteiten. Ook onze rol als professionele support organisatie voor de gehele (ETIM/2BA) keten (branche-organisaties, groothandels, fabrikanten, softwarebedrijven en installateurs) draagt daar aan bij. 

Silver Microsoft Partner

Wij bouwen al 25 jaar innovatieve oplossingen met Microsoft bouwstenen.
TTT heeft inmiddels vier Microsoft certified competenties, te weten Application Developement, Application Integration, Data Analytics en Data Platform.

Microsoft partner

Vacatures

Wil je deel uit maken van een jong en dynamisch team dat voortdurend nieuwe en vooruitstrevende ICT-oplossingen ontwikkelt?

Bekijk vacatures